Sådan laver du dine egne festlege

Skal du holde en fest, og vil du gerne arrangere et par festlege til dine gæster, så I kan have det sjovt til festen? Så kan du her få inspiration til at lave sjove festlege.

”Jeg har aldrig” er en god klassiker

En klassisk festleg er ”jeg har aldrig”, og det er en leg, der kan få gang i festen, men som også kan sørge for, at alle lærer hinanden bedre at kende. Du kan finde gode spørgsmål til legen lige her, så du er forberedt til festen.

Hvis du aldrig har leget ”jeg har aldrig”, så går det ud på, at der er en, der skal sige noget, de aldrig har gjort. Dem der så rent faktisk har gjort tingen, skal tage en tår at drikke. Det er en sjov festleg, som kan starte gang i festen.

På linket herover kan du finde ideer til de ting, man kan spørge hinanden om. Hvis man er til et selskab, eller er sammen med en vennegruppe, hvor alle personer kender hinanden godt, og hvor man sagtens kan være helt ærlige over for hinanden, og hvor der måske i forvejen er en smule lummer stemning, så er der ikke noget i vejen for, at spørgsmålene, der kommer på bordet, sagtens kan være ret så ærlige og også under bæltestedet.

For eksempel kan man spørge om:

  • Jeg har aldrig været sammen med to forskellige personer på under 24 timer
  • Jeg har aldrig haft en trekant
  • Jeg har aldrig set Titanic
  • Jeg har aldrig været i Afrika

Der er altså mange gode muligheder for at forme legen, præcis som man selv ønsker det.

Du går aldrig galt i byen med en quiz

Hvis du gerne vil arrangere en festleg, hvor der er lidt konkurrence med, så er en quiz en god måde at gøre det på. Det kan være en quiz med at gætte priser på dyr, huse eller noget helt andet. Det kan også være en sjov musikquiz, hvor gæsterne bliver delt op i hold.

Det er godt med en festleg, hvor der er en konkurrence i, fordi folk går lidt mere op i det, og det skaber en sjov stemning. Der findes mange forskellige festlege, så det er med at finde ud af, hvad du synes er sjovt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *