Indret dit garderobeskab efter dine behov

 

Har du det med at rode meget i dit garderobeskab, kaste tingene ind i skabet uden at bevare nogen som helst form for orden? Det er vi formentlig mange der gør. Man tager en oprydning en gang i mellem, men det ender hurtigt som en stor rodebutik. En rigtig god måde at undgå det på, er ved at indrette sit garderobeskab efter sine egne behov.

Tilpas dit garderobeskab til din garderobe

Har du en hang til sko og ender du ofte med at komme hjem med et nyt par? Så har du højst sandsynlig brug for flere hylder i dit garderobeskab til at opbevare din store samling af sko. Eller skal du måske bære jakkesæt på dit arbejde, hvilket betyder at du har mange skjorter, jakker og pæne bukser? Så har du formentlig et stort behov for at kunne hænge størstedelen af dit tøj op. Eller har du måske rigtig mange bukser, kan det være en fordel med en stang til at hænge dem på. Og sådan kunne man blive ved. Vi har alle sammen forskellige behov, når det kommer til garderoben, hvilket er vigtigt at tage i betragtning, da det ellers hurtigt kan ende i kaos, hvis dit garderobeskab ikke er tilpasset din garderobe.

Hos ILVA kan du købe moderne garderobeskabe i forskellige størrelser og indrette dem med hylder, skuffer og stænger til at hænge tøj på, så det passer til lige præcis dine behov. Det er nok den mest effektive måde at holde orden i garderoben på, da alt dermed har sin egen plads og man derfor også vil være mere tilbøjelige til at lægge det, der hvor det hører til i første omgang.