Nyt liv i din bolig

Det er nemt og billigt at shine din bolig op, således den fremstår mere moderne og indbydende for alle personerne i boligen. Gør din bolig cool og lækker ved at montere hjemmelavede wallstickers på en mørk væg, og opdater dine gamle vaser med guldmaling. Du kan eventuelt finde yderligere inspiration på boligliv.dk.

Du skal bruge følgende materialer:

 

Gamle keramikvaser, hvid radiatorspraymaling, guldspraymaling og afdækningspapir/avispapir.

Sådan gør du:

 

Rengør vaserne grundigt, og lad dem tørre. Stil vaserne på afdækningspapiret, og spray dem jævnt hvide. Følg vejledningen på dåsen. Lad vaserne tørre, og giv dem eventuelt et lag maling mere. Stil nogle af vaserne med bunden i vejret, og lad nogle stå vendt den rigtige vej. Spray rigeligt med guldmaling på toppen af de vaser, der vender rigtigt, så malingen løber smukt ned ad vasen. Og spray rigeligt med guldmaling på bunden af vaserne med bunden i vejret. Når de er tørre, og du vender dem om, vil malingen ‘løbe opad’ på nogle af vaserne og nedad på de andre, og det giver en flot og afvekslende effekt!

Nemme runde wallstickers

 

Med hyldepapir i marmorlook kan du skabe smukke moderne wallstickers i enkle former, der let kan skiftes ud. Det er nemt, sjovt og billigt! Vi malede først en smal væg mørk for en god kontrast med Dyrups farve Kul B39. Væggen skal males 2-3 gange.

Du skal bruge følgende materialer:

 

Marmormønstret hyldepapir, tallerken, kuglepen og saks.

Sådan gør du:

 

Vi brugte tallerkener med en diameter på 22 og 26 cm som skabeloner. Tegn omridset af tallerkenerne med en kuglepen på bagsiden af hyldepapiret. Klip cirklerne ud. Tør væggen af med en fugtig klud, så den er fri for støv. Fjern papiret fra bagsiden af de udklippede cirkler, og klæb dem på væggen. Stryg hånden hen over cirklerne, så de kommer til at sidde helt glat på væggen.