Anvendelsesmuligheder for gaffa Tesa tape

De fleste mennesker kender til lærredstape, som måske mest kendes under navnet gaffa eller gaffer tape, og de fleste typer hedder nok Tesa tape. Faktisk har dette universelle tape flere navne som sølvtape, ventilationstape, elefanttape eller MacGyver-tape, da der jo netop er tale om en stærk tape fremstillet af vævet bomuld.

Tapen fremstilles i flere farver, men den mest udbredte farve er sølv, og tapen kan desuden være forstærket, så den både er vandskyende og brandhæmmende. Denne slags tape kan desuden fås i flere bredder og med forskellige slags kvaliteter med forskellige klisterevner. Visse type gaffa tape er endda fiberforstærket, så de slet ikke kan rives over.

Kreative anvendelsesmuligheder for gaffa tape

Man anvender gaffa tape, hvor der er brug for en solid lukning, og det kan være på alle slags underlag, da denne universale tape er solid og klistrer på alle former for underlag. Mange reparationer kan faktisk nemt udføres med gaffa tape såsom ledninger, tagrender, ventilationskanaler, bil karosserier og meget mere.

Faktisk ses der i TV-serien MacGyver masser af sjove alternative anvendelsesmuligheder for denne slags tape. Tapen er oprindeligt fremstilet til den amerikanske hær, således soldaterne med en rulle tape kunne lappe lige fra skudhuller til defekte køretøjer og meget mere.

Gaffa tape er en allround slidstærk slags tape, der kan anvendes overalt med succes. Tapen er så fleksibel, at den både kan klippes, skæres eller rives over, og desuden er den ekstrem slidstærk med lang levetid. Kun fantasien sætter grænser for anvendelsesmulighederne, og her kommer der et par ekstra kreative forslag, som alle kan komme ud for:

 

 • Indbinding af bøger.
 • Mangler man en speciel støvsugerpose? Klip den gamle pose over og smid skraldet ud, hvorefter posen lappes med gaffa tape.
 • Kvinderne kan holde brysterne på plads under en kjole uden brug af en BH.
 • Hvis kofanger, udstødning eller dør rasler løs på bilen, så hold dem på plads med gaffa tape.
 • Lap huller i regntøjet med gaffa tape.
 • Lap teltet med gaffa tape.
 • Lav et plaster med denne tape.
 • Lav en navnelabel på din postkasse, kuffert, fordør mm.
 • Fastgør cykellygten til cyklen.
 • Hæng billeder og plakater op med gaffa tape.
 • Brug gaffa tape til hårfjerning på kroppen.

Køb gaffa tape på nettet

Man kan købe tape masser af steder, men som førnævnt findes tapen i mange varianter og mange kvaliteter, og man finder ofte det største udvalg online på nettet. Hos emballage specialisten DS Smith finder man et stort udvalg af gaffa Tesa tape, der er det mest kendte mærke på markedet.

Fordelen ved at handle online er især, at man nemt og hurtigt kan bladre gennem udvalget og finde præcis den ønskede type, som kan sendes hjem til adressen fra dag til dag. Det er både billigere og mere tidsbesparende end at fare ud i diverse butikker, og desuden sparer man jo også udgifter til transporten.