DIY: Nemt og dekorativt pynt til væggen

Farver, pynt og nips klæder enhver bolig, og hvis det så endda er hjemmelavet, så gør det slet ingenting. Pynt på væggene skaber personlighed, varme og nærvær, og det er derfor ikke helt så tosset at bruge sine sparsomme fritimer på noget kreativt, som måske også giver dig lidt ro på i en stresset hverdag. Udover disse forslag, er der også en masse dekorativt at finde på denne hjemmeside – så bliv inspireret!

Rammerne i ny farve

Man behøver ikke nødvendigvis at investere i dyre domme på designerbilleder, malerier eller andet dekorativt, for at få en flot og elegant væg. Det kan sagtens gøres selv, og der skal ikke så meget mere til end rammer og måske lidt maling.  Prøv f.eks.  nogle lyse lilla toner. De passer nemlig utrolig godt til et interiør med mange grå, sorte og hvide møbler. Og så skaber de jo tilmed også en fornemmelse af forår og sommer, som jo står for døren i øjeblikket. Brug gerne gamle sort-hvide fotos eller print billeder ud fra nettet af eksempelvis planter eller dyr i samme nuance. Det skaber et fedt udtryk på din væg.

Masking tape

Du har måske hørt lidt om det, hvis du i forvejen befinder dig meget i det kreative hjørne, når du har tid. Masking tape er blevet meget trendy og in, og er perfekt til at dekorere og give dine vægge et helt nyt og grafisk udtryk. Det sjove ved dette tape er, at man kan dekorere ens vægge og andre overflader med det, som man lyster. Det kan f.eks. være en lyserød tape, som føres rundt i kanterne på døren, eller anvendes som rammen om et billede. Især sidstnævnte er meget flot, enkelt og smukt, da du kan lave “rammerne” i alle mulige former, størrelser og grafiske udtryk. Med tapen kan din indre kreative designer lege og udforske en masse. Man kan ikke stoppe, når man først er kommet i gang!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *