Få hjælp til din fyringsolie

Hvis du bor i hus er du godt klar over, hvor vigtigt det er med en god fyringsolie og ligeledes hvor meget du sparer ved at vælge en rigtig god fyringsolie. Uanset årstiden er du nødt til at holde øje med priser og service på fyringsolie. Du kan spare styrtende med penge og omvendt kan du blive ruineret, hvis du vælger den forkerte løsning. Tænk dig om og brug fornuften, når du vælger fyringsolien.

Pris og kvalitet

Hvis man fx vælger Premium fyringsolie, får man en løsning der både er billig og god for miljøet. Det er blevet meget normalt, at man tænker miljø, hver gang man tænker olie. Det er en helt naturlig udvikling i et samfund, hvor man skal spare på ressourcerne og passe på naturen. Fordelene ved Premium er:

  • Miljøskånsom og svovlfri
  • Beskytter olietank og rørsystem mod rust
  • Holder fyrets dyse og kedel langt renere end traditionel fyringsolie
  • Sikrer en bedre fyringsøkonomi

Kundeservice og fleksibel levering

Det er klart at udover pris og kvalitet, vil enhver der benytter fyringsolie også være interesseret i god kundeservice og en fleksibel levering.

Fyringsolie kan bestilles online

Det er ikke sikkert du har opdaget det, men fyringsolie kan hos nogle af de dygtigste leverandører bestilles online. Det er med til at gøre det hele lidt lettere og du behøver ikke bruge tid på telefon eller telefonsvarere. Du kan gøre det helt enkelt, online. Nogle steder sparer man faktisk også penge når man bestiller det online, så det er helt sikkert en god løsning.

Husk at kuldesikre dit fyr

Hvis du vil være sikker på at dit fyr ikke pludselig holder op med at virke om vinteren, kan det være godt at kuldesikre det. Der er nogle forskellige begreber man skal sætte sig ind i for at forstå hvad kuldesikring er. Men det kan man heldigvis få vejledning i, når man henvender sig til en professionel ekspert.