Lav dine egne accesories

Accesories, kan sagtens laves selv

Det er stadigvæk moderne, at gå med accesories. Men det er ikke os alle der har råd til at købe dem. Der er penge at spare ved at lave det selv. Så kan både du selv og dine børn være med på moden. Du kan eventuelt finde inspiration på nettet, der kan du finde idéer til dit næste projekt. Når du har fundet den ting du gerne vil lave, så er det bare om at gå i gang.

Hårspænder med knapper

Hvis du har mange knapper, kan man bruge disse til dekoration fx som her et hårspænde. Man skal bruge hårspænder enten ”skelettet” som købes i en garn eller hobbyforretning, men man kan også bruge et gammelt hårspænder, der trænger til at blive piftet lidt op, derud over knapper naturligvis (kan evt. købes i en genbrugsbutik), og så en limpistol. Nu limes knapperne fast. Man kan overveje at sy sting igennem knapperne inden de limes på – bare til pynt. Opskriften var hentet på de 1000 ideers hjemmeside.

Armbånd af cykelslange – små løkker

Du skal bruge en cykelslange og noget kraftig elastik til armbånd eller som her hatte. Nu skal cykelslangen klippes op, start med at klippe den over ved ventilen, klip nu rund og rund, hvor strimlen har en størrelse på ca. 3 mm.

Man skal bruge ca. 240 cm strimmel men man kan klippe rund som armbåndet skrider frem. Nu skal strimlen på elastikken, ved at strimlen foldes sammen som små løkker (her ca. 1 cm men den kan sagens gøres bredere).

Fold strimlen fra side til side og stik nålen med elsatikken ind i midten fra fold til fold. Strimlen vil selv rulle. Når armbåndet har den rigtige længden bindes en holdbar knude. Opskriften var hentet inde på de 1000 idéers hjemmeside.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *