Pynt dit hjem med blomster og krydderurter

Pynt med en smuk blomsterdekoration

Pynt med en blomsterdekoration: Til denne smukke blomsterdekoration skal der kun bruges tre blomster pr dekoration. Udover blomsterne, skal der bruges en gennemsigtig vase/glas, farvet aluminiums tråd og noget til at tynge blomsterne ned under vandet. Det kan fx være hulsten fra stranden, men mønter kan også gøre det. Opskriften er hentet inde på de 1000 idéers hjemmeside. Der kan du finde masser af inspiration til dit næste projekt.

Hæng flasker med blomster op – på knagen, i vinduet mm.

Det er grundlæggende en idé med at tage en flaske med en enkelt blomst, og hænge den op på fx en knage, i et vindue, i haven mm. Mulighederne for placering er uanede og det er kun fantasien der sætter grænser. Tag fx en flaske fra en kakaomælk, sno ståltråd om halsen, lav en hænger og placer den det ønskede sted.

Buket – velsmagende værtindegave

En krydderurtebuket er en smuk, velduftende – og hvis man nænner det – velsmagende værtindegave. Bind den af alle de urter, du har i haven, og gerne et par stykker der er gået i blomst imellem de grønne.

Blomster i vinkasse

Det er kun fantasien der sætter grænsen for, hvad man kan plante blomster i. Her er det en vinkasse, der står og byder velkommen på trappen.

En buket med ekstra kærlighed

Her er en lille sød ide, som er let at lave, og som er en rigtig god gave til dem, man holder af. Køb nogle ensfarvede roser (jeg havde 7 – én til hver ugedag). Bed dit barn om at male og dekorere nogle små hjerter på papir, som derefter klippes ud (I hjerteform), og stikkes ned i roserne (ét hjerte pr rose, kun spidsen stikkes ned). Dekorer hjerterne på forskellig vis (med prikker, streger, blomster osv.) i nogle livlige farver og det var en rigtig sød buket. Denne idé kan også bruges i andre sammenhæng f.eks. sygebesøg, Valentine, fødselsdag mm.

Pynt dit hjem med smukke ting

Alle de ovenstående idéer er hentet på en af mine yndlingssider. Opskrifterne er gratis og du er velkommen til at besøge hjemmesiden. Du kan eventuelt få flere idéer til, hvordan du pynter dit hjem med smukke ting, på internettet.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *