Sådan dræber du bakterier i arbejdstøjet

Det er enormt vigtigt at opretholde den gode hygiejne, når man for eksempel arbejder på et sygehus, hvor man har med syge og svage mennesker at gøre. Bliver de udsat for bakterier eller opholder sig i et urent miljø, kan det få fatale konsekvenser, der kan forværre deres situation eller i værste tilfælde medføre dødsfald. Derfor er det vigtigt, at man overholder de forholdsregler, der gør sig gældende i forhold til ens arbejdstøj, når man arbejder indenfor sundhedssektoren.

Hold bakterierne på afstand i arbejdstøjet

For at holde bakterierne på afstand i arbejdstøjet er det først og fremmest vigtigt, at man anskaffer sig noget tøj, der er beregnet til det hverv man har. Arbejder man for eksempel indenfor sundhedssektoren er det vigtigt, at ens arbejdstøj er nem at rengøre og holde rent. Derudover er det også en god idé, at det er funktionelt i form af lommer osv. så man kan lægge sine arbejdsredskaber der. Her kunne man for eksempel hænge et sygeplejeur, da man i de fleste tilfælde ikke må bære armbåndsur på den slags arbejdspladser.

Derudover er det en god idé at vaske tøjet hver eller som minimum hver anden dag på omkring 60 grader for at dræbe alle bakterierne. Er der stor risiko for at tøjet bliver beskidt under ens arbejde, er det nødvendigt, at man vasker det hver dag for at dræbe bakterierne.

Her kan du købe arbejdstøj

Hos Color4Care kan du købe holdbart og hygiejnisk arbejdstøj, der er særligt udviklet til folk, der arbejder indenfor sundhedssektoren. Her finder du for eksempel kitler i forskellige farver og designs, herunder pink, hvid og lilla. Kitlerne er hygiejniske, da de er nemme at holde rene og kan vaske på høje temperaturer, hvilket er en effektiv måde at dræbe bakterier på. Derudover kan man finde støttestrømper og sømløst undertøj samt arbejdssko, der er gode for fødderne, hvis man har et job hvor man går meget i løbet af dagen.

Billedekilde: www.color4care.dk

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *