Den ultimative tjekliste til kontoret

Er du i færd med at lave dit eget hjemmekontor eller starte et kontor i en virksomhed op, så får du helt sikkert brug for en masse kontorartikler. Det kan dog være svært at holde styr på, hvad man købe ind til et kontor. Derfor skal denne ultimative tjekliste fungere som en guide til de mest almindelige forekommende kontorartikler, der bruges på de fleste kontorer.

Indkøbslisten til det komplette kontor

 1. Papir er helt essentiel for de fleste kontorer. Trods den stigende digitalisering, bruges der stadig rigtig meget papir på de fleste kontorer. Men der findes imidlertid mange forskellige typer papir. Du bør investere i printerpapir, tre hullede papir, millimeterpapir, kraftig karton og indpakningspapir. Så vil du i hvert fald komme godt fra start på papirfronten.
 1. Kuverter og kasser
  De fleste kontorer vil fra tid til anden få brug for at sende diverse ting ud af huset. Derfor er det godt at anskaffe nogle kuverter, brevpapir, papkasser i forskellige størrelser, frimærker og bubblewrap.
 1. Notesbøger og blokke
  Køb forskellige notesbøger og blokke til kontoret, så det er nemt at tage noter til diverse møder og i løbet af arbejdsdagen.
 1. Arkivering
  De fleste kontorer vil også have brug for at arkivere diverse dokumenter, hvorfor alt fra plastiklommer til mapper, hullemaskiner, arkivskabe og Manila mapper er et must.
 1. Diverse små kontorartikler
  Alle kontorer bør desuden have en hæftemaskine, sakse, papirclips, klar tape, malertape, post-its, bogmærker, lim, blyanter, blyantspidsere, kuglepenne, viskelæder, highligthers, permanente tuscher, tuscher til whiteboard, rettelak, linealer, vinkelmåler, opslagstavler, brevbakker osv.

Køb alle dine kontorartikler samlet

Ovenstående indkøbsliste guide skulle gerne få dig godt fra start, når du starter et kontor op, uanset om det er hjemme eller i en virksomhed. Lyreco har et bredt sortiment af kontorartikler, der inkluderer størstedelen af ovenstående genstande, hvorfor du kan gøre det nemmere for dig selv og købe alle dine kontorartikler samlet hos Lyreco.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *