Hygge med håndarbejde

Noget af det hyggeligste det er at sidde og nørkle med noget garn og fordybe sig i den kreative proces. Det er helt utroligt hvor meget tid man kan få til at gå med at strikke, sy eller hækle. Det er også altid spændende at finde nye inspirerende opskrifter eller anvisninger på nye designs og mønstre, eller at shoppe igennem i en god garnbutik.

Inspiration på internettet

Internettet er jo langt mere end bare facebook og sjove videoer. Man kan faktisk finde et hav af god inspiration til sin hobby, sit strik eller hvad det nu er man hygger med. Prøv bare at bruge et par timer med at se inde på hyggestrik.dk, eller lad dig inspirere og lær mere om andres strikkevaner inde på familiejournalens hjemmeside. Der er så meget at tage fat på at det kan være svært at finde tid til det.

Involver børn og børnebørn

Hvis du er så heldig at have små børn, eller måske børnebørn i hjemmet så er det oplagt også at inddrage dem i dit håndarbejde. Lær dem hvordan man strikker eller hækler. Så er i sikre på at få mange, mange hyggelige timer sammen, og samtidig er det spændende for børn sådan at lære noget nyt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *