Lav dit eget pynt eller tilbehør

Hvis du er god til at arbejde med dine hænder og hvis du synes det er sjovt at lave ting og tilbehør selv så er der absolut intet til hinder for at du kan lave dit eget super fede tilbehør til hjem, fest og andre begivenheder.

Lær at lave dit eget fastelavnsris

På boligliv faldt jeg fornyligt over en fed guide til hvordan man kan lave sit eget fastelavnsris og det er faktisk ikke bare super nemt det er også let.  Det første du skal gøre er selvfølgelig at finde nogle velegnede grene ude i skoven eller haven. Derefter klipper du nogle masker og måske et par flotte figurer og dem klistrer du så på grenene og voila, nu har du et mega funky fastelavnsris. God fornøjelse.

 

Uanede kilder til inspiration

Din karriere som kreatør af tilbehør behøver ikke slutte efter at du har lavet dine fede fastelavnsris. Du kan faktisk finde uanede ideer på internettet. Besøg endelig Elles hjemmeside hvor der er så mange fede ideer at vælge mellem at man kan blive helt ør i hovedet. Eller hvad med en masse fedt udstyr inde fra terapi hobby.

 

En ting er i hvert fald sikkert når først du kommer i gang med at lave din egen pynt og håndarbejde så stopper du aldrig igen det er simpelthen for sjovt. Og hvis du har børn i huset så vil de også elske at dele din hobby med dig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *