Lav kreative menukort til konfirmationen

Har du overvejet at lave så meget selv som overhovedet muligt til din datters ellers søns konfirmation? Det er en hamrende god ide! Har du så også tænkt på menukortene? De kan være lidt svære at gøre kreative og sjove, men med lidt hjælp, bliver det ikke noget problem at lave flotte menukort til konfirmationen!

Sjove ideer til konfirmations menukort

Det kan være lidt svært at have sin kreative sans intakt med alle de forberedelser en konfirmation nu engang kræver. Men, det er ikke så svært, at få selv de ellers kedelige menukort til at sprede lidt smil blandt gæsterne.

Det kræver egentligt blot lidt god fantasi fra dig, og at du kender din konfirmand særdeles godt. Hvad kendetegner konfirmanden? Kan hun lide at shoppe? Kan han lide at spille fodbold? Er du kommet i tanke om noget lignende, er vi allerede godt på vej! For med kendetegnene i tankerne, er vi allerede meget tæt på et færdigt produkt.

Sådan kommer du i gang

For at tage udgangspunkt i et eksempel, kan et sjovt menukort være at udforme det som en taske, hvis din konfirmand godt kan lide at shoppe samt bruge penge. Det er ikke sværere, end at du køber noget lyserødt pap (udgangspunktet er en shoppeglad pige), som du klipper eller skærer ud efter en skabelon, du har lavet dig formet som en taske.

Om du vil lave det som et menukort, der skal foldes ud, må du helt selv om – bare husk, at du så skal lave en lidt større skabelon, da du skal have en spejlvendt taske i den ene ene af skabelonen. Klistrer menukortet fast indeni, og du vil have et menukort, som fortæller noget om konfirmanden. Mulighederne er uendelige, så har du en dreng, der spiller meget fodbold, kan du vælge at kaste dig ud i at lave en flot fodbold!

Mangler du inspiration, er det naturligvis bare at søge ”menukort konfirmation” på nettet eller klikke dig ind på en hjemmeside såsom torvekoekken.dk, som har gode ideer og fifs til menukort til diverse anledninger.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *