kokkeknive

Sådan vedligeholder du kokkeknive

Når man anskaffer sig dyre kokkeknive af høj kvalitet, er det vigtigt at behandle dem hensigtsmæssigt, hvis man ønsker at bevare knivene i lang tid. Det er derfor vigtigt, at man sætter sig lidt ind i, hvordan de japanske kokkeknive skal håndteres, hvis man gerne vil bevare kvaliteten.

Gode råd til vedligeholdelse

Det er først og fremmest vigtigt, at man bruger kokkeknivene til det, de er beregnet til, da det både vil give bedre resultater i køkkenet, men samtidig vil være med til at bevare knivens gode stand, hvis den bliver brugt til det, den er beregnet til.

Derudover er det vigtigt, at man ikke kommer sine kokkeknive i opvaskemaskinen, da det vil slide enormt meget på dem og gøre skaftet mørt med tiden. Det kræver altså lidt ekstra tålmodighed, hvis man vælger at anskaffe sig kokkeknive af høj kvalitet, og hvis man ønsker at bevare denne kvalitet i lang tid. Så i stedet for at smide dem i opvaskemaskinen, bør de vaskes nænsomt med varmt vand og sæbe og tørres af med det samme for at undgå rust og mørhed.

Derudover er det også en god idé at opbevare dem i en knivholder eller lignende, så de ikke får ridser, hvis de for eksempel ligger i en skuffe med en masse andre køkkenredskaber. Man kan også med fordel købe en magnetisk knivholder til væggen, hvilket også giver dig mulighed for at have de flotte japanske knive hængende fremme som pynt i køkkenet.

Når det kommer til selve vedligeholdelse af knivene, er det en rigtig god idé at bruge strygestål for at bevare knivenes skarpe blade. Når man bruger knivene meget, vil de blive sløve med tiden, hvorfor det er vigtigt at bruge strygestålet for at undgå ulykker med sløve knive og samtidig få de bedste madresultater i køkkenet.

Køb japanske knive

JP Knive forhandler et stort udvalg af japanske kokkeknive i høj kvalitet til overkommelige priser. Det er nemt og enkelt at handle via deres hjemmeside, hvor man både får 60 dages returret og 14 dages prisgaranti. Finder du en tilsvarende kniv et andet sted til en bedre pris, vil du dermed få udbetalt differencen, såfremt du kan dokumentere prisen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *