Salg af gamle smykker er alle tiders hobby

De færreste kan have en levevej ved salg af gamle smykker, men faktisk er det muligt at hygge sig med salg af gamle smykker. I din fritid kan du nemlig få fat i en del brugte smykker, da der jo ligger mange smykker og samler støv rundt omkring. Visse smykker er arvesmykker og sjældent til salg, da de jo rummer værdifulde minder og dermed har en affektionsværdi. Andre smykker rummer mere en metalværdi, som især for guld og sølv kan blive til større beløb. De dyreste smykker indeholder pynt i form af diamanter, smaragder, rubiner, opaler og andre former for ædelsted. Her kommer der information og gode råd om, hvordan du kan tjene penge ved salg af gamle smykker.

Køb billigt og sælg dyrt

Det er ingen hemmelighed, at du skal sælge de brugte smykker til en højere pris, end du selv har betalt for dem. Du skal derfor kun købe brugte smykker, som du helt sikkert kan sælge videre til en markant højere pris. Din økonomiske formåen stiller derfor begrænsninger for, hvor mange smykker du kan købe ind til dit lager. Hvis du sælger smykkerne ret hurtigt igen, så kan du hurtigt placere flere penge i dit varelager i form af nye indkøb.

Hvis du har en stor familie og stor omgangskreds, så kan du eventuelt spørge andre, om du kan købe nogle af deres brugte smykker, og så kan i sikkert forhandle en god pris for dit vedkommende. Hvis folk tager hen til en guldsmed, så får man ikke meget for brugte smykker, da de ofte smeltes om og kun vurderes ud fra metalprisen. Du kan mange gange aftale med nære venner, at du får smykkerne i kommission, således de først får det aftalte beløb, når smykket er solgt. På den måde kan du tjene penge som mellemled, der jo også udfører arbejdet.

Brug nettet som markedsplads

Du kan jo købe annoncer i avisen eller anvende den Blå Avis, når du vil foretage salg af gamle smykker, eller du kan endda oprette din egen hjemmeside. Den nemmeste måde er imidlertid at anvende mulighederne på internettet, idet du kan foretage salg af gamle smykker hos auktionshuset Lauritz.com. Her kan du også afgive bud på brugte smykker, der er sat til salg på siden. Hvis du byder fornuftigt på auktionen, så kan du have en spændende hobby med salg af gamle smykker, hvor du endda kan tjene en ekstra skilling til dig selv.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *