Strikkeopskrifter for nybegyndere

Prøver du at komme igang med at strikke? Det kan være både en afslappende og hyggelig hobby, som samtidig kan være social, hvis du får samlet vennerne til en omgang strikning. Denne artikel vil indledningsvis hjælpe med hvordan man strikker, og derefter præsentere et par strikkeopskrifter, så du selv kan strikke jakker, sweatere og blomster.

Strikkeopskrifter

Det kan ofte være svært at læse sig til begyndelsen på en håndværk, så jeg har fundet denne video frem til jer derude, som ikke har held med at komme igang.  Videon viser hvordan du laver masker, hvordan du strikker ret, og hvordan du lukker af afslutningsvis.

Hvis du lære at bruge disse teknikker, så har du grundlaget for fremtidige spændende projekter. Du kan eksempelvis starte med at lave hårbånd, grydelapper og vaskeklude, da disse kan være forholdsvis nemme at lave.

Hvis du har brug for ydereliger hjælp udover videon, så prøv event denne hjemmeside. Her kan du lære hvordan du kan genkende masker, hvordan maskerne skal vende og hvordan man fikser begynder problemer.

Kom godt igang

Hvis du har set videon, og prøvet dig frem med et par begynder strikkeopskrifter, så kan du nu prøve at strikke blomster. Disse små søde blomster kan laves i alle farver, og kan bruges som pynt til hjemmet, håret eller tøjet.

Mange strikker for at gennem hele livet, og nyder at have hænder igang. De kan sagtens lave andre ting, mens de strikker. Nogen mener, at man gennem strikning kan fjerne fornemmelsen af stres i hverdagen, da man sætter tempoet ned. Hvis man strikker langsomt og enformigt, så kan man komme ind i en meditativ trance, hvor man bare genkender den samme handling igen og igen.

Strikning kan derfor gavne dig, som føler at hverdagen er for travl, og du har brug for et frirum til afslapning.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *