Strikkeopskrifter til din sommersweater

Er du vild med at strikke, og har du også fundet ud af, hvor skønt det føles at hoppe ned i en ‘hjemmestrikket sag’, så er der gode muligheder for at hente strikkeopskrifter til det nyeste strik på nettet.

Personligt er jeg helt vild med en smuk sommersweater, gerne lidt løstsiddende og lang,  som man kan trække i på en blæsende sommerdag og til de kølige, skandinaviske sommeraftener.

I familiejournalen har jeg fundet nogle gratis strikkeopskrifter på søde sommersweatere- og jakker. Specielt er jeg vild med den den flotte, lange sweater i brændt orange, som er ideel til de lange gåture  ved stranden eller til en hyggelig grillaften. Brug den med et par stramme jeans eller en lang, slank nederdel, som er med til både at fremhæve sweateren og din figur.

Strik en kimonosweater

Er du til sæsonens helt store modedille, kimonoen, har du også mulighed for at strikke en af slagsen til dig selv. I familiejournalen finder du også en strikkeopskrift på en kimonosweater- og hvis du vælger noget garn i en frisk farve, er du sikker på at få stor og positiv opmærksomhed med denne anderledes sweater til sommerens mange festligheder.

 Strik med økologisk garn

Det dejlige ved at strikke sine egne klæder er, at man udover form og farve også kan vælge, hvilet garn, man vil strikke med. Så hvorfor ikke vælge økologisk garn, når nu man selv kan vælge? På nettet er der mange muligheder for at købe økologisk garn,  se blandt andet denne hjemmeside, som har nogle rigtige fine farver til din kommende sweater.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *