Bland fotorammer i forskellig stil og størrelse for et trendy look

Kunne du godt tænke dig noget udsmykning til væggene? Eller trænger du måske til at få skiftet noget af dit eksisterende vægpynt ud? Så kunne fotorammer være en rigtig god måde at gøre det på, da der er mange muligheder for hvordan og hvorledes de kan bruges og sammensættes.

Blandet landhandel

Det charmerende og lidt hjemmelavede præg vinder mere og mere frem i de moderne hjem, hvorfor udsmykning med fotorammer er en god mulighed for at tilsætte dette look til sit hjem. Der findes nemlig rigtig mange forskellige fotorammer i både plastik, træ og metaller. Nogle kan bedst lide at holde det i ens farver og materialer, men det kan altså også se super fedt ud med en farverig ramme blandt en masse sorte rammer.

Derudover kan man også mikse og matche størrelserne som det passer for at skabe lidt mere liv i rummet.

Der er også en uendeligt mængde af muligheder for, hvad man kan sætte i rammerne. Man kan både sætte billeder af familie og venner i rammerne, eller måske tørre nogle blade eller blomster. Derudover kan man erhverve sig en masse forskellige plakater i trendy motiver og farver, eller man kan selv prøve kræfter med sin kreative evner og fremstille noget til rammerne.

Billig vægudsmykning

At pynte hjemmet og væggene med fotorammer er en relativ billig måde at gøre det på, da man typisk kan få nogle fotorammer til rigtig lave priser. Det behøves heller ikke at koste en formue, det man fylder i rammerne. Men malerier kan ofte være noget dyrere.

Hos ILVA og IDEmøbler findes der flere forskellige flotte fotorammer, der kan sammensættes på kryds og tværs for et moderne udtryk.