Design dit eget smykke med Trollbeads

Er du en kreativ sjæl eller har du en lille smykkedesigner gemt i maven, så kan du få mulighed for at designe dine egne smykker med Trollbeads Jewellery, hvor du kan sammensætte diverse armbånd og halskæder med et utal af unikke vedhæng, der fås i mange forskellige designs og farver.

 

Lav en eller flere kombinationer

Hvis du godt kunne tænke dig et enkelt smykke som du kan bruge til både fest og hverdag eller hvis budgettet ikke er så stort, kan du med fordel designe et smykke med flere forskellige vedhæng som du kan skifte ud for forskellige looks.

Det foregår på den måde, at du først vælger en kæde til dit armbånd eller halskæde, hvorefter du vælger hvilken lås det skal have og til sidst men ikke mindst de forskellige vedhæng, du vil have på dit smykke.

Du kan nøjes med at vælge et enkelt vedhæng, hvis du gerne vil have et meget simpelt smykke. Du kan også med fordel vælge et par forskellige beads, hvis du vil have mulighed for at variere dit smykke lidt. På den måde kan du skifte vedhængene ud efter behov og matche smykket til dit outfit. Det er desuden muligt at tilkøbe flere unikke vedhæng efterhånden og dermed sætte flere på din kæde eller skifte nogle ud afhængig af dit behov.

Du kan også købe et par forskellige kæder og starte en samling af beads, hvis du vil have mulighed for at lave endnu flere forskellige smykkekombinationer.

Mulighederne er mange og du kan finde meget mere inspiration på Trollbeads hjemmesiden, hvor du kan få gode ideer til hvordan man kan sammensætte de forskellige beads på kryds og tværs for at få et unikt og flot smykke.