Få mere tid til gør-det-selv projekter

Kender du det der med, at støvsugning og rengøring tager al din tid? At du egentlig gerne ville nå en masse ting, men inden du får set dig om, er klokken mange. Det er tid til at få handlet ind og lavet mad, og derefter skal børnene bades og puttes.

Hvis du elsker nørklerier og diy-projekter, så vil det helt sikkert være lækkert med lidt mere tid til overs til netop dét. Det kan du få, hvis du dropper rengøringen. Du skal selvfølgelig ikke bare lade nullermændene ligge og samle til bunke, og en rengøringskone er dyr i drift. Derfor bør du overveje at lade robotter klare rengøringen for dig.

Robotstøvsuger

De fleste er nok bekendte med robotstøvsugere. De har været på markedet i mange år, og flere og flere danskere bringer en robotstøvsuger ind i deres hjem. Den lille runde maskine kan efterhånden gøre lige så godt rent som en traditionel støvsuger. Den kan tidsindstilles, så der støvsuges, mens familien er på arbejde, den kan selv finde vej til ladestationen, når den trænger til mere strøm, og de nye modeller kan køre over dørtrin.

Robotgulvvasker

Et nyere skud på robotstammen er robotgulvvaskere. Langt hen ad vejen fungerer de ligesom robotstøvsugere – de vasker bare gulvet i stedet for at støvsuge. Du påfylder selv vand og sæbe, og vupti så behøver du ikke ase og mase rundt med gulvmoppen.

Robotvinduesvasker

Du vasker sandsynligvis ikke vinduer lige så tit, som du støvsuger og vasker gulv. Til gengæld tager det meget længere tid. Den tid kan du spare med en robotvinduesvasker. Ligesom med gulvvaskeren, påfylder du selv det rengøringsmiddel, der skal bruges, og så monterer du egentlig bare vinduesvaskeren på vinduet. Den falder utroligt nok ikke ned, men kører rundt på vinduet, indtil det er rent. Ulempen her er, at du selvfølgelig selv skal flytte robotten til det næste vindue. Den tager altså noget af din tid, men du kan sagtens have gang i et hyggeligt gør-det-selv projekt, imens den vasker vinduerne.

Få mere tid nu

Er du blevet en smule fristet til at spare tid på rengøring i hverdagen? Så benyt en Skousen rabatkode og spar penge på rengøringsrobotter til hjemmet. Lavpriskøkken tilbud på robotstøvsugere, robotgulvvaskere og mange andre husholdningsartikler sparer dig penge og tid med det samme.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *