Lav dine egne etiketter med en Dymo maskine

Leder du ofte i eller skuffer, skabe og mapper, før du finder lige præcis den ting eller det dokument, du skal bruge? Eller synes du hurtigt, der kommer uorden i ting og dokumenter på arbejdspladsen, fordi der ikke er noget der har en fast plads? Så skulle i investere i en Dymo Labelwriter og prøve at lave jeres egne etiketter.

Sådan laver du en Dymo etiket

Det er egentlig ganske enkelt at lave etiketter med en Dymo maskine, der kan være med til at optimere arbejdsflowet og gøre dit arbejde nemmere med etiketter, der for eksempel indikerer hvor du finder hvad. På nogle arbejdspladser har man mange mapper med dokumenter eller kasser med ting, i det tilfælde kan det være en god idé at sortere og kategorisere tingene ved hjælp af Dymo etiketter, der beskriver indholdet.

Nedenfor er en lille guide til, hvordan man laver etiketter med en Dymo Labelwriter.

 1. Start med at tænde din Dymo Labelwriter
 2. Derefter skal du tænde din Dymo Label Software på computeren
  Windows: programmer
  Dymo Label Dymo Label
  Mac: Dobbeltklik på Dymo Label mappen
 3. Første gang du åbner programmet, skal du registrere din software, hvilket sikrer, at du bliver informeret om alle softwareopdateringer.
 4. For at lave en etiket skal du klikke en enkelt gang på etiketten i hovedvinduet, hvorefter du kan skrive en tekst.
 5. Vælg en skrifttype
 6. Klik for at udskrive etiketten med din Dymo Labelwriter

Køb din Dymo Labelwriter her

Lyreco forhandler flere forskellige labelwriter maskiner, herunder Dymo, der er en af de bedste på markedet. Du kan desuden købe etiketter til maskinen.

En Dymo Labelwriter er en god investering til arbejdspladsen, hvis i ønsker at holde orden i tingene ved at bruge labels, så det er nemt at finde diverse ting og sager, man bruger i løbet af sin arbejdsdag.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *