Lav dit eget tilbehør

Tilbehør til IPhone

Du skal bruge:

  • En iphone
  • Et billede af et motiv du vil have på din IPhone fx din hund eller dit barn
  • Få sat billedet på din IPhone her.

Lav din egen plakat

Du kan lave din egen plakat på forskellige hjemmesider. Du kan også vælge at købe et stort hobbypapir og tegne et motiv på, som du får trykt i et trykkeri. Eller du kan tage et billede af noget eller nogen du holder af, gem billedet i en PDF fil og kontakt et trykkeri, så billedet kan blive overført til en plakat. Nogle steder kræves det, at din telefon eller dit kamera, kan tage billedet i en bestemt opløsning, men dette kan du som regel forhøre dig om inden.

Design dit eget tøj og tilbehør

Vistaprint er et af de billigeste steder på internettet, hvor det er muligt både at designe tøj og tilbehør. Du kan fx designe:

  • T-shirts med figursyet pasform og silkeblød 100 % ringspundet, krympefri bomuld. Sæt dine egne ord, logo eller foto på.
  • Du kan også designe din egen kasket i 100 % børstet bomuldstwill syet af 6 stykker.Kasketterne fås i one-size, som passer alle, med regularbar rem i nakken.
  • Hvis du er til muleposer kan man faktisk også designe dem til både praktiske formål, arbejde eller personlige formål. Specialdesign din mulepose med dine favoritbilleder og tilføj et slogan, citat eller en anden tekst som gør tasken til helt din egen. Vælg mellem hundredvis af design og tilføj op til seks fotos på begge sider af din taske.

Jeg fundet en del ting inde på deres hjemmeside, de har blandt andet over 1400 forskellige krusdesign at vælge imellem. Når du har valgt en designskabelon, kan du indsætte en tekst, dit logo eller et billede, indsætte op til 4 fotos og  bestille lige så mange krus du har lyst til. Hvis du ikke er i humør til at lave det selv, kan du selvfølgelig altid købe tingene færdigt på nettet.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *