Til dig, der gerne vil printe på den nemmeste måde

En printer er et redskab, som findes i langt de fleste virksomheder og i mange private hjem, men er du egentlig sikker på, at du printer på den nemmeste måde, hvor sikkerheden samtidig er helt i top? Hvis ikke, så kan du i hvert fald blive det, hvis du vælger follow me printing.

Follow me printing – hvad er det?

Prøv at forestille dig, at du står i en kø sammen med dine kolleger. Det er måske en kø, der ligner den, I står i, når I skal have frokost nede i kantinen. Med follow me printing er det rent faktisk sådan en kø, I står i – det foregår bare virtuelt i stedet. Med follw me printing kan I hver især på arbejdspladsen sætte det, I ønsker at udskrive, i en kø. Her bliver det sat på pause, indtil vedkommende, som ønsker at udskrive, logger ind på en printer og vælger, at dokumenterne nu skal printes. 

Follow me printing er smart på mange måder, uanset om det foregår på arbejdspladsen eller hjemme i det private. Med den form for printning bliver sikkerheden øget, og tilgængeligheden bliver forbedret. Noget af det allerbedste ved follow me printing er tilmed, at unødigt print, som forekommer på mange arbejdspladser, bliver reduceret markant, og dermed falder papirforbruget.

Sådan bruger du follow me printing

Hvis du lige nu sidder og tænker, at det lyder besværligt at installere den form for printersystem, så bare rolig! Det er meget nemmere, end du tror. På mange universiteter og hos mange virksomheder, er det allerede den metode, der bliver brugt, når der skal printes, fordi det ikke kræver andet end, at hver enkelt bruger har sit eget, personlige login. Det login skal bekræftes, hver gang vedkommende ønsker at printe noget, og på den måde er sikkerheden i top. Udover at follow me printing mindsker papirforbruget, så er det altså også en måde at beskytte eventuelt følsomt data på, når det printes ud.

Kært barn har mange navne

Kan du ligesom mange andre nu også se store fordele i at benytte follow me printing? Så skal du endelig ikke blive forvirret, hvis du pludselig hører andre ord for det. Som du sikkert allerede ved, så har kært barn jo mange navne, og derfor går denne form for printning også under navne som personal printing, release printing og flere endnu! Men bare rolig, det er den samme, smarte form for printning, der er tale om.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *