Værd at vide om labels og etiketter

Labels og etiketter er en stor del af hverdagen, men du bemærker det nok ikke. På alverdens ting i husholdninger, butikker og kontorer sidder der disse små labels, som indikerer, hvad indholdet er på den bestemte ting. Hvis du er på udkig efter en mulighed for at købe disse labels og etiketter, så læs med her.

Typer af etiketter og labels

Der findes utrolig mange slags labels og etiketter, og ligeså er der mange situationer, hvor de er nødvendige. Derfor giver det også god mening at vide lidt om, hvad de forskellige slags labels og etiketter har af fordele og ulemper, så du kan vælge den slags, som fungerer bedst for dig.

Labels og etiketter i polyester

Først er der det, som kaldes polyester-labels. Disse er populære, idet de ikke er lavet af papir og derfor holder bedre. De kan tåle vand, er meget fleksible og holder i lang tid. De fungerer super godt på produkter, hvor etiketterne udsættes for fugt, varme, slitage og andet. Disse labels er ofte skinnende og har en god tykkelse, som får dem til at udstråle en god kvalitet.

Direct Thermal og Thermal Transfer labels og etiketter

En anden type er Direct Thermal labels. Disse er gode til virksomheder, som har behov for effektivt at producere mange labels til en god pris. Disse labels og etiketter kræver ikke blæk eller toner, men til gengæld kan de kun printe sort/hvid-etiketter. Derudover er disse labels og etiketter miljøvenlige, idet de ikke kræver olie til produktion.

Thermal Transfer labels produceres med olieholdige farvebånd. Disse labels og etiketter kan modstå høj varme og bestemte kemikalier uden at tage synligt skade. Disse labels og etiketter kræver en speciel printer, som fungerer med denne specifikke teknologi.

UV-beskyttede labels og etiketter

Derudover fås labels eller etiketter, som er beskyttet mod UV-stråler. Disse blegner ikke i solen og er gode i forhold til en miljøvenlig produktion.

Andre muligheder

Der er også en helt anden mulighed, hvis du har nogle meget specifikke ønsker. Du kan nemlig få lavet specialdesignede labels eller etiketter til dine behov. Dette er en god mulighed for at få opfyldt de ønsker, du har, alt efter størrelser, overflader, kvalitet med mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *