Vurdering af smykker kan give dig en ekstra indtægt

Der findes et marked for køb og salg af brugte smykker, men det kræver både viden, erfaring samt en realistisk vurdering af smykker, hvis du vil tjene penge på smykkehandel. Hvis du har interessen for vurdering af smykker, kan du sagtens opbygge et talent for smykkehandel, der både kan give dig en spændende, men også en indbringende hobby.

Her kommer der gode råd og vejledning om handel med brugte smykker, så du kan komme nemt i gang uden at begå for mange begynderfejl.

Sådan kan du starte handel med smykker

Du bliver nok nødt til at skaffe lidt startkapital, så du kan købe nogle smykker, som du derefter skal sælge igen med en fortjeneste. Alle hobbyer koster jo penge, men det behøves ikke koste mange tusinde kr. i opstartsomkostninger for dig, idet du kan satse på kommissionssalg i starten. Hvis du falder over et godt køb af brugte smykker, så bør du naturligvis slå til, når chancen opstår.

Hvis du taler med familie og nære venner om din interesse for handel med brugte smykker, så vil nogle af dem muligvis låne dig nogle af deres brugte smykker, som du så skal sælge for en aftalt minimumpris. For en sikkerheds skyld bør du altid rense og rengøre smykker, før du tager billeder af dem og averterer dem til salg, da smykker helst skal være smukke og i orden, for at du kan få en ordentlig pris for dem.

Du kan så betale for smykkerne, når du har solgt dem, hvilket jo er en fordel for alle parter. Du bør læse bøger og tale med eksperter på området for vurdering af smykker, så du dermed bedre selv kan vurdere et smykkes pris i fremtiden. Du bør holde dig til smykker i ædelmetaller som guld og sølv, da disse altid vil kunne indbringe metalprisen ved en omsmeltning.

Køb og sælg smykker på nettet

Du kan naturligvis købe brugte smykker flere steder såsom:

  • Loppemarkeder.
  • Antikvitetsbutikker.
  • På auktioner.
  • I den blå avis.
  • På online auktioner.

Du skal også have et sted til at sælge dine brugte smykker, og du kan enten oprette en hjemmeside til formålet eller sætte en salgsannonce i den blå avis eller andre steder. På online auktionshuset Lauritz.com kan du lave gode køb med vurdering af smykker, da du her kan afgive forsigtige bud på de varer, du kan se en mulig fortjeneste ved. Ved hver vare fremgår der en skønnet vurderingspris baseret på salgsprisen ved tidligere handler, så du på den måde har nyttig viden og inspiration om prisniveauet for den enkelte vare.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *