DIY – Frisk dine havemøbler op

Genbrug giver dig mange muligheder for at gøre dine havebænke trendy og moderne, så de er klar til brug i sommeren.

Sætter du pris på kreativitet og DIY, kan du til hver en tid ændre havebænkens udseende med en klat maling, og skabe din terrasse efter smag og personlige stil. Dette er et mindre projekt, hvor du på kort tid giver din gamle havebænk en ny og smart udstråling. Har du dine havebænke stående ude året rundt, kan du i de kolde tider, hvor du ikke nyder solen, og slapper af med et par puder på havebænken, i stedet benytte havebænkene til at opbevare planter.

Havebænken er ikke kun et praktisk, men smart møbel, der kan benyttes året rundt. Havebænken trænger til selskab fra din gamle kurvestol, der med en makeover vil passe perfekt sammen ude i haven. Trælim, hæftepistol, snor, pude og maling vil stolen på ingen tid udstråle et flot og nyt look. Du bestemmer helt selv farver og dekoration, så længe du er kreativ og fuld af idéer.

Kombinér med nye og gamle havemøbler

Giv din have et unikt udtryk med en kombination af nye og gamle møbler. Du kan efterhånden finde et stort sortiment af havebænke eller andre havemøbler, som egner sig til din store eller lille have. Her kan du med dit personlige præg indrette og skabe kreative løsninger, som gør din have fuldendt.

Er du til et stilrent og skandinavisk moderne look, finder du på ILVA’s nye hjemmeside, et bredt sortiment af havebænke. Her finder du blandt andet havebænke i sort træ, naturtræ i både mahogni og akacietræ, samt metal. Kombiner dine nye, moderne møbler med genbrugsmøbler for et unikt og fredfyldt haveunivers. Det giver blot endnu mere lyst til at nyde udendørslivet og dets omgivelser.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *