Gør-det-selv opbevaringsløsninger

Vi har alle sammen forskellige behov, når det kommer til opbevaring. Nogle har brug for et stort klædeskab, da de har meget tøj og mange ting at opbevare, mens andre kan klare sig med en mere sparsom løsning. Derudover handler det selvfølgelig også om, hvor meget plads man har. I en lille toværelses lejlighed kan man med fordel udnytte pladsen ved at vælge en gør-det-selv løsning, hvor man selv sammensætter sin opbevaringsløsning.

Sammensæt en unik opbevaringsløsning med Idemøbler

Idemøbler har både store klædeskabe og mindre opbevaringsskabe, der kan sammensættes på flere forskellige både afhængig af behov og det visuelle udtryk man søger.

  • Den simple: Idemøblers færdigbyggede garderobeskabe, der blot skal samles ud fra en manual, er den nemme opbevaringsløsning. Med denne løsning skal du ikke tænke så meget, hele designet er allerede udviklet. Men det betyder til gengæld også, at valgmulighederne er begrænsede.
  • Til børneværelset: Flexa Play reolen, der fås i flere forskellige farver (gul, lyserød, grøn og hvid) er en ideel løsning til børneværelset, da den både kan hænges op i børne- og voksenhøjde afhængig af, hvad den skal bruges til. Derudover kan man opbevare tingene synligt og slipper for at bakse med låger og skuffer.
  • Fleksibel opbevaring: Hele Gallery serien kan sammensættes på kryds og tværs, hvorfor den både er fleksibel og praktisk. Det er hvide reoler i forskellige størrelser med flere eller færre rum.
  • Til pynt: Nogle har flere pyntegenstande end andre, hvilket der også er råd for i Idemøbler, hvor man både kan få enkelte hylder, stigen Strada og den rumopdelte gul til luft reol Romeo. Så afhængig af hvor meget plads du har behov for til dine pyntegenstande kan du også sammensætte de forskellige møbler på kryds og tværs.

Tips til opbevaringsløsningerne

Til tøj, sko osv. vil et klædeskabe være at foretrække, da tøj fylder meget og ikke ser så godt ud. Hvorimod genstande som bøger og diverse pyntegenstande sagtens kan placeres på hylder og reoler, hvor de vil være synlige. Derudover kan det være en god ide at vælge en kombination af hylder og kommoder til børneværelset, da det ikke er alting børnene skal kunne få fingre i.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *