Indbringende hobby med opkøb af møbler

De fleste hobbyer koster faktisk penge, mens nogle enkelte steder alligevel giver mulighed for at opnå et økonomisk afkast, selvom du ikke altid skal udregne sin timeløn, da det må betragtes som en hobby.

Brugte møbler kan nemlig skaffes utroligt billigt rundt omkring, så du med lidt praktisk kunnen kan foretage opkøb af møbler og få dem sat i tiptop stand og bagefter sælge disse med en fortjeneste.

Det kan både være hyggeligt og afstressende, og nogle gange kan tingene nemt afsættes igen, mens du måske skal have flere år til at komme af med de sværeste møbler.

Her kommer der tips og tricks til at etablere sig indenfor området opkøb af møbler med henblik på videresalg.

Find møblerne billigt

Brugte møbler er generelt ikke i særlig høj kurs i Danmark, da priserne er ret lave i de mange genbrugsbutikker, og du kan endda ofte finde brugte og måske lettere defekter møbler ved storskrald på vejene, mens man også på genbrugspladserne modtager masser af brugte møbler.

Der kan laves en lille skilling på disse, men de skal ofte slibes, males, lakeres, rengøres, pudses, poleres, bejdses og lignende, før de er flotte og attraktive. Du kan også tjekke den blå avis, hvor man næsten kan få brugte møbler helt gratis eller til lave priser.

Det er faktisk mere indbringende at investere i kendte designermøbler samt designerlamper, da der på brugt markedet findes en del i rimelig god stand, der med en nænsom renovering pludselig kan sælges for en langt højere pris.

Det kræver ofte kun et par timers arbejde at få disse unikke møbler sat i perfekt stand, hvorefter du enten kan anvende dem eller sælge dem til en højere pris.

Opkøb af møbler på nettet

Det bedste sted at finde designermøbler kan være ved antikvitetsforhandlere samt i den blå avis eller måske hos et auktionshus.

Det har aldrig før været så nemt og overskueligt at finde flotte møbler i høj kvalitet på nettet, hvor der finde både auktionshuse og webshopper med gode tilbud på møbler.

Det kan derfor være en god idé med opkøb af møbler hos Lauritz.com, da man her netop har specialiseret sig i at formidle kontakt mellem køber og sælger af sjældne brugte genstande og især møbler.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *