Lav dit eget skrivebord

Det er naturligvis nemt blot at gå i den nærmeste IKEA for at købe et skrivebord. Men, det er bare ikke det samme som at bygge det selv; her kan du selv bestemme udseende og pris samt hvilke materialer, du gerne vil benytte.

At lave et skrivebord selv bringer personlighed og hygge ind i boligen. Er du ikke den store gør-det-selv type, kan du sagtens kaste dig ud i det alligevel, da det er et meget overskueligt projekt.

Sådan kommer du i gang

Det er som regel altid godt med en plan at arbejde sig ud fra, da det giver det bedste resultat:

1. Derfor skal du starte med at vurdere, hvor stort dit skrivebord skal være. Skriv de mål ned, du kommer frem til, og find derefter nogle passende brædder i dit lokale og nærmeste byggemarked. Kig gerne efter gulvlameller, da du dermed undgår mellemrum mellem brædderne.

2. Sæt gulvlamellerne sammen én for én.

3. For at være sikker på, at brædderne holdes sammen, skal et stykke træ placeres på tværs af hver ende af bordet. Det skrues fast i bordpladen – vælg nogle skruer, som ikke går hele vejen igennem bordpladen.Nu til looket. Alt efter hvilket look du gerne vil have, dit bord skal have, skal du udvælge en olie eller bejdse. Vælg endelig gerne en drivtømmerolie i sort eller grå, da det både givet et råt og rustikt look.

4. Nu skal det gøres til et skrivebord; stil to bordbukke hvor du ønsker, dit skrivebord skal stå. Placer din bordplade ovenpå, og du har et smukt hjemmelavet skrivebord!

Som du kan se, kræver det ikke så meget at lave et hjemmelavet skrivebord. Det eneste du behøver er en tur ned i byggemarkedet efter materialer samt en eftermiddag, hvor du har tid til at lave det. Mere skal der ikke til for at lave et personligt skrivebord.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *