Reparer selv dine møbler

Vi er alle klar over, at møbler ikke holder evigt, idet de slides hver dag. Men dine møbler kan holde i rigtig mange år, hvis du dels vedligeholder dem korrekt, og hvis du selv kan reparere småfejl ved dem. Dette kan du læse meget mere om på denne hjemmeside. Her kan du også finde tips og forslag til at reparere en stol, en kommode eller andre møbler, som har taget skade. Måske har du en kommode eller gammel træstol, der er blevet løst, vaklende og ridset. Du bør overveje at reparere dine defekte møbler selv. Hvis du har nogle gamle møbler, der er behov for reparation, bør du vide flere ting om de værktøjer, materialer og teknikker til rådighed for et vellykket projekt.

Efterbearbejdning

 

Brug slibepapir (60-, 80-og 120- grit ) til at fjerne gammel maling, urethan og pletter. Begynd med 60- sandpapir for at fjerne færdig, så 80- grus til aften overfladen og endelig 120-til 220- grus at glatte overfladen før lakering.  Lav den endelige finish med interiør maling, pletter og finish til møbler, som vil forblive indendørs, bruge udendørs maling, pletter og finish til udendørs møbler. Oliebaserede produkter vil tørre hurtigt og give mulighed for hurtigere projektets afslutning, mens vandbaserede produkter vil rydde op lettere. Brug bomuld klude til at tørre på pletter og urethan finish og en fin børste til maling ( sand let mellem lagene ).

Træ samlinger

 

Reparation af gamle skuffer og andre træforbindelser, som er separeret eller blevet skæve. Fjern gamle lim fra møbler snedkeri med en barberkniv kniv. Lim samlingerne med trælim og klem dem, indtil de er tørre. Tør overskydende lim med en fugtig klud og bruge en træ skraber til at fjerne tørre lim. Brug en firkant for at sikre dine møbler er ikke skæve, før de males igen. Fyld huller og revner i træet med træ filler til at matche plettens farve. Fjern og udskift ødelagt eller beskadiget dele.

Polstring

 

Du kan også have en professionel møbelpolstrer ombetrække din læder møbler. Udskift slidte pude materiale med nye fyldstoffer.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *