Sådan laver du dit eget unikke tv bord

Gør-det-selv projekter er populære som aldrig før, og det er egenligt heller ikke så underligt, da det er charmerende at have møbler og andre nips stående, som man selv har lavet. Derfor bringer jeg også et indlæg om endnu et gør-det-selv projekt; et tv bord.

Det er noget, vi alle sammen har brug for, men ikke rigtig kan finde – i hvert fald ikke et flot et af slagsen. Men, det skal der laves om på her på indlægget, hvor du får inspiration til at lave to forskellige slags tv borde, som begge giver rustik charme til boligen!

 

Tv bord af trækasser

Et tv bord behøver ikke være så fancy, da det bare skal kunne opbevare dvd’er og andre nips ting, som hører til ved et tv bord. Det må derfor gerne holdes simpelt, hvilket også sagtens kan gøres på en charmerende måde med to slidte trækasser.

Således får du to store adskilte rum, som du kan proppe med fjernbetjeninger og dvd’er. Udover trækasserne kræver det ikke mere end 4 stålben, et par skruer til at sætte kasserne sammen med samt en skruetrækker til at skrue skuerne i med. Voila, du har et fantastisk charmerende tv bord!

 

Tv bord af paller

Hvis du ikke er så heldig at kunne finde nogle slidte trækasser, er der også en anden lige så charmerende løsning. Det er paller! Paller er ikke synderligt svære at få fat i; skaf et par stykker og få dem savet i den størrelse, du gerne vil have.

Mal dem hvide, sorte eller grå, alt efter hvad du er til, og stabl dem ovenpå hinanden og skru dem fast, så de ikke skrider. Stabler du tre paller ovenpå hinanden vil du have to mindre rum, hvori du kan placere din dvd-maskine, fjernbetjeninger og dvd’er. Monter gerne nogle hjul under, så du kan flytte rundt på bordet. Det er mindst lige så fin og rustik en løsning som ovenstående!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *