Husk at bestil fyringsolie i god tid

 

Der er mange fordele ved at bestil fyringsolie i god tid, da du blandt andet aldrig risikerer at stå helt uden fyringsolie. En anden tungtvejende fordel er, at det ofte er billigere at bestille fyringsolie uden for fyringssæsonen, så måske kan du spare 5-10 % ved at bestil fyringsolie om sommeren. Det kræver jo blot, at du har plads i olietanken, og det har de fleste jo, da vinteren æder meget olie endda til en dyr pris. Så der er et lille sparetips til dig, at du måske kan spare 500 -1.000 kr. på en tankfuld fyringsolie, når du bestiller den i god tid. Naturligvis mister du forrentningen af din investering i fyringsolien, men den lave bankrente er næsten helt nede i nul, så for øjeblikket er der intet rentetab. Tværtimod har der endda visse steder været tale om en negativ indlånsrente, dvs. banken tager gebyr for at passe på dine penge. Har man nogensinde hørt magen til uvæsen.

 

Forvent altid et stort forbrug af fyringsolie

 

Du skal aldrig kun fylde din olietank halvt op, det vil du oftest fortryde senere, da prisen ofte stiger i vintersæsonen, samt der også kommer et leveringsgebyr. Men det er jo svært at beregne i forvejen, hvor meget fyringsolie du vil komme til at bruge i den kommende sæson, men du bør altid gardere dig mod det værst tænkelige, da du dermed undgår ubehagelige overraskelser. Vejrprognoserne tager jo ofte fejl, og du vil jo heller ikke fyre på samme måde hvert år. Men statistikken viser dog, at den nye opgørelse over graddage i Danmark, at det har været 15 procent varmere end normalt fra september til december 2013. Den igangværende fyringssæson har indtil nu været god set med varmekundernes øjne.

Opnå online rabat på fyringsolie

 

Husk at bestil fyringsolie i god tid og husk at bestille den online, da du her vil kunne få flere former for kontantrabat, hvilket især fremgår på denne bestillingsside. Ved at firmaet bestemmer leveringsdatoen, de fylder tanken helt op, og du tilmelder dig en varmekonto og automatisk levering, så opnår du faktisk 745 kr. i rabat for hver 1000 liter fyringsolie.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *