Vind penge og ting, deltag i konkurrencer

Der er mange gange, man bare sidder derhjemme og laver ligegyldige ting. Man ser en kedelig serie, et dårligt tv program eller prøver at læse i en alt for dårlig bog. Men hvad med at få en ny hobby? Deltag i konkurrencer og vind penge eller ting. Du skal nok påregne et par timer om dagen, hvis du skal nå dem alle.

Konkurrencer på nettet

Nogle af de konkurrencer man finder på nettet, er fup. Desværre. For at prioritere din tid fornuftigt skal du derfor vælge dem hos troværdige firmaer. De større firmaer plejer at være til at regne med, da mange af dem ofte følger et etisk og forretningsmæssigt kodeks.

Det er ikke godt for dem at snyde, det giver dårlig omtale og reklame. Nogle af de mindre firmaer tilbyder også konkurrencer, dette bruger de som en del af en markedsføringsstrategi og er ofte nødvendige for deres overlevelse.

Når du ser efter konkurrencer hos mindre virksomheder, så husk at tjekke om vinderen bliver offentliggjort. Men der er ingen garanti alligevel da vinderen kan være en opdigtet person. Så når du deltager i konkurrencer på nettet, skal du vide det er en broget verden. Men der er mulighed for at tjene penge og produkter på det.

Konkurrencer findes overalt

Du finder konkurrencerne overalt, i butikker, på blogs og diverse hjemmesider. Der er også konkurrence sites, hvor masser af dem kan findes.

Bogføring

Det kan blive lidt af en sport at deltage i konkurrencer og det er sjovt at indsætte aktiviteterne i et excel ark. Du indsætter hvilken konkurrence du har deltaget i, hvad du kan vinde, hvornår du har deltaget og hvornår den udløber. Så har du et større overblik over dem og hvis du husker at sætte kontakt data, kan du også kontakte firmaet, hvis du ikke har hørt noget om nogen vinder.

Jo flere du deltager i, jo mere spændende bliver hver dag. Hver dag bliver mulighedernes dag. Men et godt råd: brug en separat e-mail til konkurrencerne ellers bliver din indbakke fyldt med spam og nyhedsbreve. Mange af dem kræver nemlig, at man tilmelder sig deres nyhedsbrev.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *